Contacteaza-ne
Liceul Teoretic Mircea Eliade GalatiLiceul Teoretic Mircea Eliade Galati

PROGRAME SI PROIECTE EDUCATIONALE

Informare privind proiectul European Bilateral Turcia- Romania aprobat de ANPCDEFP in perioada 2009-2011

 

Proiectul intitulat “Sa invatam prin joc!”, va avea ca limba oficiala, limba engleza, dar se va urmari si insusirea de catre elevii si cadrele didactice participante la proiect a limbilor turca si romana.

Scoala coordonatoare este “Ozil Erdil Anadolu Liesi” din Istambul, coordonatorul proiectului este d-na Funda Karali, iar directorul scolii particulare este d-nul Ahmet Coskun.

Proiectul initiat de partenerii turci are un plan de activitati care se vor desfasura pe parcursul celor 2 ani, in fiecare luna se va realize cate un produs final.

Pentru inceput se va organiza Coltul Comenius in care elevii si cadrele didactice din scoala vor fi informate din timp in legatura cu stadiul desfasurarii proiectului, noutatile si temele de lucru propuse.

Fiecare scoala va participa la proiect cu patru profesori si 20 de elevi.

Proiectul include doua mobilitati:una in iunie 2010 realizata de turci in Romania si cea de a doua in iunie 2011 de catre romani in Istanbul.

Comunicarea intre parteneri se va face prin intermediul Internetului si Postei.

Grantul aprobat este de 24.000 de euro din care pentru inceput vom primi 80%.

Fiecare scoala va include in programul “clasei europene”, constituita cu acest prilej, o ora de limba turca si romana pe toata durata proiectului.

Fiecare scoala va trebui sa realizeze: pagina web a proiectului, carti postale cu imagini din scolile lor, CD-uri cu jocuri traditionale, cantece populare, si o piesa de teatru care va fi jucata in limba engleza, turca si romana.

Coordonator proiect,
Dir. Adj. GABRIELA BASTON
 

PROGRAMUL ACTIVITATILOR

Aici: http://www.ltmeliadegl.ro/images/Program%20de%20activitati%202010.pdf

              

                       

 

 

                  « Inapoi

Ultimele noutati

Proiect ȘTIINȚESCU - Smart Habitat

informații

Alocatii elevi 18 ani

anul scolar 2019-2020
Vezi arhiva articole